Υλικά
-
250 γρ μαργαρίνη
-
2 κουβερτούρες
-
5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
-
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
-
5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
-
2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
-
για τη σαντιγύ
-
1 morfat κονσέρβα
-
1 ζαχαρούχο γάλα
-
1 βανίλια
Εκτέλεση
33 Minutes-
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιωσουν.
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.
-
Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
-
Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ενα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
Και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.
Πηγή: cookpad.gr
-