Ζαχαράκη για την ηλεκτρονική αποστολή βαθμολογιών: Διευκολύνουμε την καθημερινότητα

366

«Με γνώμονα την απρόσκοπτη και έγκαιρη ενημέρωση τους για την επίδοση των μαθητών» προχώρησε το υπουργείο Παιδείας στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου το Πληροφοριακό Σύστημα «MySchool» να έχει τη δυνατότητα αποστολής βαθμολογιών σε γονείς και κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

«Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια ψηφιακών καινοτομιών, όπως η ηλεκτρονική εγγραφή νηπίων, αλλά και άλλων διαδικασιών που ευελπιστούμε να διευκολύνουν την καθημερινότητα εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων», επεσήμανε η υφυπουργός.

«Ανταποκρινόμενοι για άλλη μια φορά στις ιδιαίτερες συνθήκες που κληθήκαμε τη φετινή σχολική χρονιά να αντιμετωπίσουμε και αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες που στήριξαν πρωτοποριακά τις εκπαιδευτικές και διοικητικές μας διαδικασίες όλο αυτό τον καιρό της υγειονομικής κρίσης, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το ΠΣ MySchool να παρέχει πλέον στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα μαζικής αποστολής των βαθμολογιών στους γονείς και κηδεμόνες, με γνώμονα την απρόσκοπτη και έγκαιρη ενημέρωση τους για την επίδοση των μαθητών», τόνισε.

Σημειώνεται, ότι από σήμερα θα μπορούν να δέχονται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο οι γονείς και κηδεμόνες, τη βαθμολογία των μαθητών και των μαθητριών.

Όπως ενημέρωσε, νωρίτερα σήμερα, το υπουργείο Παιδείας, η δυνατότητα αποστολής των βαθμολογιών μέσω mail έγινε δυνατή μέσω της ενεργοποίησης της λειτουργικότητας αυτοματοποιημένης μαζικής αποστολής βαθμών στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και των μαθητριών.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ