Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης και του Επιμελητηρίου Λάρισας

363

Υπεγράφη την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Σαραντόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας κ. MarcoDellaPuppaκαι ο Διευθυντής του Ελληνοϊταλικού ΕπιμελητηρίουΠαραρτήματος Λάρισας κ. Θωμάς Μπακούρας, ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου Λάρισας παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης κ. Γεώργιος Τσιαπλές και η Διοικητική Προϊσταμένη του Επιμελητηρίου Λάρισας κα Αικατερίνη Τσολάκη.

Το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο ασκεί μία δραστηριότητα διασύνδεσης ανάμεσα στις ιταλικές επιχειρήσεις και την ελληνική αγορά μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων που αναπτύσσει.Το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριοσυμμετέχει και υποστηρίζει τις εν λόγο δράσεις ειδικά στους τομείς της ενέργειας.Στα πλαίσια συνεργασίας με την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, έχει σαν σκοπό την υποστήριξη της ανάπτυξης των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας και της τεχνικής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο χωρών, προσφέροντας πληροφορίες και βοήθεια σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων αντάλλαξαν απόψεις για την υιοθέτηση νέων και καινοτόμων στρατηγικών συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here