Βράβευση της μαθήτριας Δέσποινας Μπαμπουκλή στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

419

Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα Μπαμπουκλή με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης των βραβευμένων και διακριθέντων έργων του διαγωνισμού ζωγραφικής με τίτλο Φαντάσου τι κρύβει το λυχνάρι.

Η μικρή Δέσποινα, μαθήτρια του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα, απέσπασε Α΄ βραβείο στην κατηγορία παιδιών Δ΄ Δημοτικού. Για την επιτυχία της αυτή έλαβε ως αναμνηστικά από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης το Cycladic Art Box και εκτυπωμένο το έργο της σε κορνίζα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές στο φετινό, έκτο κατά σειρά διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής του Μουσείου, έφτασαν τις 23.000.

Εκτός από σχολεία και παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στο διαγωνισμό συμμετείχαν και σχολεία από όλο τον κόσμο (Αμερική, Ρωσία, Αγγλία, Καναδά, Ελβετία, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο) αλλά και πολλά ειδικά σχολεία, όπως το Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού, το επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λάρισας, το Δημοτικό Σχολείο Σερρών, η ΕΛΕΠΑΠ, το Κέντρο ημερήσιας φροντίδας Ευρυνόμη, ΑΜΕΑ Αργυρούπολης κ.α.

Διάρκεια έκθεσης: έως 3 Ιουνίου.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΜΟΥΣΕΙΟ Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ

Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2-ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τ. 2410 616266, 2410670496

  1. F. 2410 621204

info@katsigrasmuseum.gr, dplarisas@yahoo.gr, www.katsigrasmuseum.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here