Βαγενά: «Ο κορωνοϊός φεύγει οι business έρχονται»

513

Η πανδημία ευτυχώς δείχνει να υποχωρεί, δυστυχώς φαίνεται να γίνεται ακόμη μια φορά ευκαιρία για τους επιτήδειους, φυσικά εν γνώσει, με ανοχή ίσως και με την παρότρυνση της κυβέρνησης.
Πλείστα όσα τα παραδείγματα σ’ αυτούς τους 2 μήνες της καραντίνας. Από πού να αρχίσουμε; Από τον αδιαφανή τρόπο ενίσχυσης των ΜΜΕ μέσω ιδιωτικής εταιρείας έχουσας σχέση με το κυβερνών κόμμα; Από τη σκανδαλώδη υπόθεση των voucherεπιμόρφωσης των επιστημόνων; Και αλήθεια, πότε θα απαντήσει η κυβέρνηση για αυτά τα λεφτά; Από την απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία της προβολής του ΕΟΤ για τον τουρισμό;Από τον διπλασιασμό της τιμήςτων ιδιωτικών κλινών ΜΕΘ;Από τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό;Και πολλά άλλα…
Για πότε,τώρα, πρόλαβαν και στήθηκαν καινούργιες επιχειρήσεις; Οι μάσκες γίναν ξαφνικά υποχρεωτικές για την ελληνική οικογένεια. Ο κ. Τσιόδρας, τον οποίο εκτιμώ πολύ, άλλαξε γνώμη εν μια νυκτί. Ρώτησε κανείς τη μέση ελληνική οικογένεια αν έχει 200 με 300 ευρώ το μήνα για αγορά μασκών με πάνω από 1 ευρώ τη μία; Και βέβαιατα ανύπαρκτα, στην πραγματικότητα, μέτρα για τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού τομέα, όπως και η πλήρης απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, που ήρθε για να μείνει, κατά παραγγελία του ΣΕΒ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ