Τζόκερ: Έγινε Μίδας στη δίνη της Μήδειας – Έτσι κέρδισε 1.700.000 ευρώ και τώρα κάνει άλλου είδους όνειρα (pic)

533

Στον Αρχάγγελο της Ρόδου βρέθηκε το ένα και μοναδικό τυχερό δελτίο του τζόκερ το οποίο κερδίζει ποσό της τάξης του 1.772.551 ευρώ!

Το “χρυσό” δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Παναγιώτη Χατζηνικόλα. Επρόκειτο για πλήρες σύστημα 21 στηλών, το οποίο κόστιζε 10,50 ευρώ. Ο τυχερός ή η τυχερή κατέθεσε το δελτίο στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ έχοντας προβλέψει σωστά τους τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση της Κυριακής και κέρδισε τα εκατομμύρια.

Ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον τυχερό πράκτορα. Να σημειωθεί πως το επίμαχο δελτίο δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Κάτι που σημαίνει πως ο υπερτυχερός είχε έμπνευση καθώς συμπλήρωσε μόνος τους τυχερούς αριθμούς. Δείτε παρακάτω τη διαλογή μετά τη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ είναι ανοικτά στις περιοχές του Επιπέδου Επιτήρησης. Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στις περιοχές που ανήκουν στα Επίπεδα Αυξημένου Κινδύνου, Πολύ Αυξημένου Κινδύνου και Μητροπολιτικών Περιοχών θα παραμείνουν κλειστά.

Περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου:
Περιφερειακές Ενότητες: Ζακύνθου, Λέσβου και Ρεθύμνου
Δήμοι: Ανδραβίδας – Κυλλήνης (Π.Ε. Ηλείας), Διρφύων – Μεσσαπίων (Π.Ε. Ευβοίας), Εορδαίας (Π.Ε. Κοζάνης), Θηβαίων και Τανάγρας (Π.Ε. Βοιωτίας), Καλυμνίων (Π.Ε. Καλύμνου), Καρπάθου (Π.Ε. Καρπάθου), Πύδνας – Κολινδρού (Π.Ε. Πιερίας) , Σπάρτης (Π.Ε. Λακωνίας), Τεμπών (Π.Ε. Λαρίσης)

Περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου:
Περιφέρεια: Αττικής, Aχαΐας, Ευβοίας (πλην Σκύρου)
Δήμοι: Αγίου Νικολάου (Π.Ε. Λασιθίου), Θήρας (Π.Ε. Θήρας), Μυκόνου (Π.Ε. Μυκόνου)

Περιοχές που ανήκουν στο Επίπεδο Μητροπολιτικών Περιοχών:
Περιφερειακές Ενότητες: Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ