Με το «Νέο Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου συμπορεύεται η Στέλλα Χαρακοπούλου

447

Με το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ»συστρατεύεται, ύστερα από συνάντηση του με τον Θανάση Νασιακόπουλο, η Στέλλα ΧαρακοπούλουΠτυχιούχος Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστήριων με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζεται στις Κινητές Μονάδες της 5ης ΥΠΕ.

Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2009 και είναι ήδη εκλεγμένη σύμβουλος στην ΤΚ Βουναίνων. Η κυρία Χαρακοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Είναι γνωστό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη γιατί θα κληθούμε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από ένα περιβάλλον υπέρτατων οικονομικών προβλημάτων, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά.

Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί μέγιστη πρόκληση και δύσβατο δρόμο. Ως ενεργός πολίτης με βαθιά συναίσθηση των υπαρχουσών δυσκολιών που ταλανίζουν όλους εμάς και κυρίως τους νέους ανθρώπους, ως ενεργός πολίτης που ζει τον παλμό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο, αισθάνομαι την ανάγκη και ταυτόχρονα την υποχρέωση να βοηθήσω αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια. Αποφάσισα με καθαρή κρίση, επίγνωση των δυσκολιών και απόλυτη συναίσθηση ευθύνης να συστρατευτώ με τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο  ώστε να ολοκληρώσουμε το δύσκολο έργο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει».

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε στο συνδυασμό δηλώνοντας ότι η εμπειρία τηςστην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι πολλαπλά χρήσιμη τη νέα τετραετία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here