Το μυστήριο με το σακάκι της Ανγκελα Μέρκελ -Γιατί άλλοι το βλέπουν κόκκινο, άλλοι φούξια και άλλοι μοβ [εικόνες]

312

Μπορεί να φημίζεται για τις συντηρητικές, λίγο αδιάφορες εμφανίσεις της, ωστόσο η Ανγκελα Μέρκελ κατάφερε σήμερα το πρωί να μας μπερδέψει όλους.

Η Γερμανίδα καγκελάριος κατέθεσε το πρωί στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην συνέχεια επισκέφτηκε τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και μετά κατευθύνθηκε προς το Μαρούσι και συγκεκριμένα στην Γερμανική Σχολή για να συνομιλήσει με μαθητές, ενώ στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντησή της με τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Μέρκελ στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη

Κι ενώ σε όλες τις εμφανίσεις, η Ανγκελα Μέρκελ φορούσε προφανώς το ίδιο σακάκι, πολλοί η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκαν, καθώς το χρώμα σε πολλές φωτογραφίες άλλαζε.

Αρχικά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, το σακάκι φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι φούξια, αλλά μόλις η καγκελάριος περνά το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου και κάθεται δίπλα στον Προκόπη Παυλόπουλος το σακάκι της φαίνεται να είναι κόκκινο.

Η Μέρκελ στο Προέδρικό Μέγαρο.

Από την άλλη στην εμφάνισή της στην Γερμανική Σχολή, το σακάκι φαίνεται να έχει χρώμα σκούρο μοβ, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μπερδεύονται ακόμη περισσότερο.

Προφανώς βέβαια, η Ανγκελα Μέρκελ δεν άλλαξε τρεις φορές κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Ελλάδα, απλά η όποια διαφορά στο πανωφόρι της είναι αποτέλεσμα του… φωτισμού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η καγκελάριος προτίμησε για ακόμη μία φορά ένα συντηρητικό σακάκι, το οποίο εκτός του ότι έγινε θέμα συζήτησής λόγω του χρώματός του, έμοιαζε αρκετά στο κόψιμο και στα κουμπιά με το χτεσινό, πράσινο, που φόρεσε.

Η Μέρκελ στην γερμανική σχολή.Η Μέρκελ στην γερμανική σχολή.

Φωτογραφίες: Eurinissi- SOOC

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here