Τηλεδιασκέψεις με τα μέλη της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας

261

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Νομαρχιακού παραρτήματος ΣΥΕΤΕ και Μέλος της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας ( ΔΗ.ΣΥ.Ε. ), με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα ” ILARISSA ” αναφέρει :
Η ΔΗ.Σ.Υ.Ε. αποτελεί την κυρίαρχη συνδικαλιστική δύναμη στην Εθνική Τράπεζα και γενικότερα στο χώρο των Τραπεζών. Μπροστά σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία με σεβασμό στην ιστορία, στους αγώνες, στις ανάγκες και στις προσδοκίες των εργαζομένων, θα δώσει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία τη μάχη για προοδευτικές λύσεις στις προκλήσεις των καιρών.
Θέλουμε μια Τράπεζα με κυρίαρχο αναπτυξιακό ρόλο στην Εθνική Οικονομία, με σεβασμό στην πολύχρονη ιστορία της, στην κουλτούρα της και στις διαχρονικές της αξίες, με συστηματική επένδυση και εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο δυναμικό της, με προτεραιότητα στη διασφάλιση εργασιακών σχέσεων που θα εγγυώνται ασφάλεια και προοπτική για τους εργαζόμενους.
Τα τελευταία χρόνια η ΔΗ.ΣΥ.Ε. πρωτοστατεί στο χώρο της Εθνικής Τράπεζας. Χάρη στην εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι εργαζόμενοι έχει την κύρια ευθύνη της Διοίκησης του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. εξασφαλίζοντας ισχυρή πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Στο ενημερωτικό μας δελτίο που σας είχαμε αποστείλει στις 2.2.2021 είχαμε προβεί σε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της Παράταξής μας την τελευταία τριετία, αναφερθήκαμε στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και τέλος ανακοινώσαμε τις αποφάσεις μας για την πορεία της ΔΗΣΥΕ μέχρι τις εκλογές του ΣΥΕΤΕ και του ΤΥΠΕΤ.
Στα πλαίσια των παραπάνω αποφάσεων προχωράμε άμεσα στη διοργάνωση τηλεδιασκέψεων με τα μέλη της Παράταξής μας σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις.
Για τον καλύτερο συντονισμό και την ισοκατανομή των μελών μας θα πραγματοποιηθούν τρεις (3) τηλεδιασκέψεις ως εξής:
• Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:30-18:30
• Μέλη της Παράταξης στο Δίκτυο Καταστημάτων της Περιφέρειας (πλην Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας).
• Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:30-18:30
• Μέλη της Παράταξης στο Δίκτυο Καταστημάτων των Νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας.
• Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:30-18:30
• Μέλη της Παράταξης στις Διευθύνσεις πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα).
Η ΔΗ.ΣΥ.Ε. αποτελεί Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής. Η παράταξη μας αποτελεί παράταξη των εργαζομένων και σε αυτήν ανήκει κάθε συνάδελφος που ασπάζεται τις αρχές μας και μπορεί να δώσει μαζί μας, τη μάχη για ένα καλύτερο εργασιακό αύριο, στον Κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων και στην Εθνική Τράπεζα. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όλους τους συναδέλφους που δεν θα πάψουν ποτέ να οραματίζονται, να διεκδικούν και να αγωνίζονται με πίστη στις διαχρονικές μας αξίες και στις δυνάμεις μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here