Βόλος: Στο εδώλιο αστυνομικοί για σωματική βλάβη κατά του Βασίλη Μάγγου

50

Τρεις αστυνομικοί πρόκειται να καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για την υπόθεση του Βασίλη Μάγγου, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή ένα μήνα αργότερα, μέσα στο σπίτι του από πνευμονικό οίδημα, ενώ η οικογένειά του συνδέει τον τραγικό του θάνατο με τον ξυλοδαρμό του ένα μήνα πριν, έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, κατά τη διάρκεια δίκης για την υπόθεση των επεισοδίων που είχαν δημιουργηθεί σε διαδήλωση κατά της ΑΓΕΤ.

Για τις καταγγελίες που έγιναν σχετικά με τον ξυλοδαρμό του από άνδρς των ΜΑΤ διατάχθηκε από την Εισαγγελία η διενέργια προκαταρκτικής εξέτασης και ασκήθηκαν οι σχετικές διώξεις. Οι γονείς του νεαρού διαδηλωτή ζήτησαν να διωχθούν οι αστυνομικοί για βασσανισμό, όμως τέτοια στοιχεία δεν προέκυψαν από την έρευνα και το αίτημα απορρίφθηκε.

Στο εδώλιο όμως του κατηγορουμένου θα κάτσει και ένας τέταρτος αστυνομικός, ο οποίος όμως δε συμμετείχε στον επεισόδιο ξυλοδαρμού, αλλά μηνύθηκε από την οικογένεια.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here