Βόλος: Οδηγός ταξί χτύπησε με γροθιά 26χρονη φοιτήτρια

84

Ένοχος για για απλή σωματική βλάβη, έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον 48χρονο οδηγό ταξί που χτύπησε φοιτήτρια με γροθιά, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 48χρονος οδηγός είχε πελάτισσες τέσσερις φοιτήτριες, οι οποίες τον καλούσαν όποτε τον χρειαζόντουσταν για να τις μεταφέρει. Στις 24 Μαρτίου του 2018, ο οδηγός περίμενε τις φοιτήτριες στη συμβολή των οδών Κωνσταντά και Κασσαβέτη, οι οποίες καθυστέρησαν. Όταν επιβιβάστηκαν στο ταξί, ο οδηγός τους έκανε φασαρία, λέγοντας τους ότι χάνει πελάτες. Ο 48χρονος έβρισε τις νεαρές κοπέλες και προκλήθηκε μεγάλη ένταση.

Οι κοπέλες ζήτησαν από τον ταξιτζή να σταματήσει για να κατέβουν, αρχικά ο 48χρονος δεν σταμάτησε, ενώ μετά από λίγο τις άφησε στην οδό Δημητριάδος. Όταν αυτές αποβιβάστηκαν, ο οδηγός κατέβηκε και αυτός από το αυτοκίνητο, έπιασε την 26χρονη και την χτύπησε με γροθιά στο μάτι.

Η 26χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του οδηγού. Κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης, ο συνήγορός του 48χρονου ζήτησε συγγνώμη από την παθούσα για τη συμπεριφορά του πελάτη του.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here