Βόλος: Νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο και τα βράδια βλέπει βίντεο αρνητών!

1439

Μαθήματα ιδεοληψίας παραδίδει ένας 55χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσα δηλώνει άλλος ασθενής που νοσηλεύεται στον ίδιο θάλαμο με εκείνον, ο 55χρονος εισήχθη τις τελευταίες ημέρες στο “Αχιλλοπούλειο” και είναι ανεμβολίαστος.

Μάλιστα, υποφέρει από αυτοάνοσο νόσημα, ενώ αντιμετωπίζει ακόμα δύο τουλάχιστον προβλήματα υγείας. Παρότι η κατάσταση της υγείας του είναι βεβαρυμένη, μετά τη μόλυνσή του από τον covid 19, δεν μπορεί να απεμπολίσει τις “ψεκασμένες” θεωρίες του!

Ο 55χρονος ψήνεται στον πυρετό, ενώ υποστηρίζεται από οξυγόνο, αφού ο κορεσμός του δεν είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Παρά λοιπόν το μάθημα που έπρεπε να πάρει από τη νόσησή του από την σοβαρή ασθένεια, εκείνος τα βράδια αφιερώνει τον χρόνο του για να βλέπει στο κινητό του τηλέφωνο διάφορα βίντεο με περίεργους τύπους που αμφισβηττούν την ύπαρξη της πανδημίας και φυσικά αντιδρούν στον εμβολιασμό!

Οι υπόλοιποι ασθενείς που βρίσκονται στον θάλαμο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, δίνουν όμως παράλληλα τη δική τους μάχη κόντρα στις θεωρίες συνωμοσίας που βασιλεύουν στο διαδίκτυο.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here