Βόλος: Ιδιοκτήτρια πίτμπουλ αφήνει το σκυλί της να κατασπαράξει γατάκι μέσα σε παιδική χαρά

1987

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες εικόνες βάναυσης κακοποίησης αδέσποτου ζώου. Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θυμίζουν το σοκαριστικό περιστατικό στον Βύρωνα, όπου άντρας έβαζε το πιτ μπουλ του να επιτίθεται και να κατασπαράζει γατάκια.
Το νέο περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης, σε κεντρική παιδική χαρά στον Βόλο και μάλιστα, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και παιδιών που βρισκόταν στο σημείο, την ώρα της αποτρόπαιας πράξης.

Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτρια πιτ μπουλ εισήλθε παρανόμως σε παιδική χαρά, στην οποία υπάρχει σήμανση για απαγόρευση εισόδου σε άτομα που συνοδεύουν σκυλιά, και άφησε το σκυλί της να κατασπαράξει ένα αδέσποτο γατάκι, ηλικίας 1 έτους μπροστά στα έντρομα μάτια της φιλόζωης γυναίκας που το τάιζε καθημερινά και το πρόσεχε.

Η ίδια μάλιστα καταγγέλλουσα και μάρτυρας στο περιστατικό, έσκυψε και ελευθέρωσε από τα δόντια του σκυλιού το άτυχο γατάκι, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία και η υπόθεση να φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Επίσης η αστυνομία συνέλεξε το οπτικό υλικό που απαιτούνταν μετά την καταγγελία από το νεκρό γατάκι.

Δεν είναι η πρώτη φορά
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, ωστόσο όπως ανέφεραν περίοικοι στις μαρτυρίες τους, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα παρόμοιο περιστατικό.

Στο μεταξύ η καταγγέλλουσα φέρεται να της ζητούσε επίμονα να βγει από την περιφραγμένη παιδική χαρά όπου εισήλθε παρανόμως, ωστόσο εκείνη νόμιζε πως την απειλούσε με αποτέλεσμα να της προτάσσει το σκυλί που γαύγιζε και να της λέει «άμα θέλεις, έλα εσύ μέσα».

«Πριν από ένα χρόνο στη συγκεκριμένη κυρία, της είχε επιβληθεί ξανά πρόστιμο»
Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Η καταγγέλλουσα ξεκίνησε την ιστορία γιατί έγινε μέσα σε παιδική χαρά μπροστά στα μάτια παιδιών και περαστικών. Το γατάκι το φρόντιζε όλη γειτονιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Οι καταγγελίες από τότε που φέραμε το θέμα στη δημοσιότητα πληθαίνουν. Πριν από ένα χρόνο στη συγκεκριμένη κυρία, της είχε επιβληθεί ξανά πρόστιμο. Από εμάς έγινε η καταγγελία χτες και σήμερα θα καταθέσουμε μήνυση. Είναι ποινικό αδίκημα».


Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ