Βόλος: Αλγερινός έκλεψε 15.850 ευρώ από δύο αυτοκίνητα – Το κόλπο με τα λάστιχα

88

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν στην πόλη του Βόλου τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Αλγερινού υπηκόου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, δράστης ο οποίος προσήλθε στην πόλη του Βόλου από την Αθήνα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και με απώτερο σκοπό αποκλειστικά και μόνο την τέλεση κλοπών, διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:

Τις Βραδινές ώρες της 19/08/2022, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ημεδαπός παθών 61 ετών, στάθμευσε προσωρινά το Ι.Χ.Ε. όχημά του, έξω από κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου και εκμεταλλευόμενος την απόσπαση προσοχής του προαναφερόμενου οδηγού, εισήλθε σε αυτό και αφαίρεσε μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των (3.850) ΕΥΡΩ, που βρίσκονταν σε δύο διαφορετικές τσάντες του παθόντα,
Τις Μεσημβρινές ώρες της 20/08/2022, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ημεδαπός παθών 57 ετών, στάθμευσε προσωρινά το Ι.Χ.Ε. όχημά του εντός της πόλης του Βόλου, προκάλεσε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου φθορά σε ελαστικό αυτού, με απώτερο σκοπό την μετέπειτα ακινητοποίησή του, πράγμα το οποίο εντέλει πέτυχε. Στη συνέχεια, δράστης, έχοντας ακολουθήσει το όχημα σε μικρή απόσταση από το αρχικό σημείο, εκμεταλλευόμενος την απόσπαση της προσοχής του οδηγού που κατέβηκε από το όχημα για να διαπιστώσει το είδος της βλάβης, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε μεταξύ άλλων από το πίσω κάθισμα του οχήματος την προσωπική του τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.000 ΕΥΡΩ.
Δράστης, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, τυγχάνει σεσημασμένος και για άλλα παρόμοια αδικήματα. Η σχηματισθείσα σε βάρος του αλλοδαπού υπηκόου δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here