Βόλος: Αγόρασε κλεμμένο τζιπ και του κατέσχεσε η Αστυνομία!

131

Δεν ήξερε που έμπλεκε με την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ένας Βολιώτης, ο οποίος πριν από τρεις μήνες αποφάσισε να κάνει δικό του, ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο τύπου τζιπ, έναντι 16.000 ευρώ. Ο οικογενειάρχης από τον Βόλο έβαλε όλα τα χρήματα που είχε στην άκρη και δανείστηκε επιπλέον από την τράπεζα το ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να συμπληρώσει τα απαραίτητα χρήματα για τη συναλλαγή.

Όμως λίγες ημέρες μετά την αγορά του οχήματος, η Αστυνομία κατέσχεσε το όχημα, και παραμένει άγνωστο αν και πότε θα το πάρει πίσω!

Ο λόγος της κατάσχεσης είναι οτι το όχημα προέρχεται από μία σπείρα που δρα στη Βόρεια Ελλάδα κατά κύριο λόγο, κλέβει οχήματα από ανυποψίαστους πολίτες και τα μεταπουλά, ύστερα από επεμβάσεις που τους κάνει με ανταλλακτικά από το εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στα χνάρια της εγκληματικής οργάνωσης, και έναν όχημα από αυτά φαίνεται οτι ήταν και το νέο τζιπ του Βολιώτη, που αυτή τη στιγμή, έχασε τα λεφτά του, πληρώνει το δάνειό του και αυτοκίνητο δεν έχει!

Πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα απατεώνων με περισσότερα από 230 κλεμμένα αυτοκίνητα, ενώ μέλη της συμμορίας έχουν συλληφθεί.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here