Βόλος: Άφησε την τελευταία του πνοή στην αναμονή του Νοσοκομείου ενώ περίμενε να παραλάβει τις εξετάσεις

87

Σοκάρει ο θάνατος ενός 75χρονου άνδρα από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή μέσα στην αίθουσα αναμονής του Νοσοκομείου Βόλου. Ο άτυχος ηλικιωμένος χθες το απόγευμα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του “Αχιλλοπουλείου” συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον γιο του.

Το καρδιογράφημα που τον υπέβαλαν οι γιατροί δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ενώ προβληματισμός προέκυψε από τις αιματολογικές εξετάσεις. Για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε συμπληρωματικό επαναληπτικό έλεγχο. Ο άνδρας κατευθύνθηκε στην αίθουσα αναμονής του Νοσοκομείου και τότε ζήτησε από τη σύζυγό του να επιστρέψει στο σπίτι για να μην περιμένει άδικα, αφού όλα έδειχναν ότι πηγαίνουν σχετικά καλά.

Όταν ο γιος του απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του, ο 75χρονος έμεινε μόνος. Την ώρα που περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων στην αίθουσα αναμονής κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι τον οδήγησαν απευθείας στην ανάνηψη, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όταν επέστρεψε ο γιος του στο νοσοκομείο, από το πατρικό του σπίτι, βρήκε τον πατέρα του νεκρό.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here