Βολιώτης αρνητής γιατρός έδινε συμβουλές στον σκληροπυρηνικό Μητροπολίτη Αιτωλίας που νοσεί από COVID;

112

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τελικά ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς χθες το απόγευμα γύρω στις 5.15. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πλήρωμα τον παρέλαβε και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ μπήκε στη διαδικασία των εξετάσεων. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο εάν κριθεί σκόπιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr μετά τις αποκαλύψεις ότι παθολόγος γιατρός από το Βόλο όλες τις μέρες που ο Μητροπολίτης νοσούσε και βρίσκονταν στο σπίτι του, έδινε οδηγίες σε μοναχή ιατρό που βρίσκονταν στο σπίτι του, ενώ την Τρίτη τα ξημερώματα με το οξυγόνο του να είναι ανησυχητικά χαμηλό, συγγενικό του πρόσωπο κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός από το Βόλο που τηλεφωνικά έδινε ιατρικές συμβουλές στον Μητροπολίτη θεωρείται ως αντιεμβολιαστής με την εισαγγελία να έχει διατάξει έρευνες για τη δράση του, ενώ το πειθαρχικό του  Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας τον κάλεσε σε απολογία.

Να θυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας είναι αντιεμβολιαστής και αρνητής του κορωνοιού. Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι συγγενικό του πρόσωπο αλλά και πρόσωπο που τον φρόντιζε στο σπίτι του νοσούν από κορωνοιό.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here