Θρήνος στα Τρίκαλα. Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κορλός

90

Την Κυριακή 10 – 7 – 2022 και ώρα 12.30μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων κηδεύεται ο Κώστας Κορλός, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνια το πρωί του Σαββάτου.

Βασικός μέτοχος της “Λέσχης 97.6”, παράλληλα με τη δραστηριότητά του ως ασφαλιστής, ο Κώστας Κορλός ήταν από τις αγαπημένες φωνές της πόλης, καθώς για πολλά χρόνια και μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες ήταν στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Τα τελευταία χρόνια έδωσε γενναία μάχη με την επάρατο, δίχως ωστόσο να λυγίσει και δίχως να επιτρέψει στους περισσότερους με τους οποίους συναναστρέφονταν να το καταλάβουν. Ταυτίστηκε στη διαδρομή του στα ραδιόφωνα της πόλης με τον σημερινό δήμαρχο και καλό του φίλο Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο άλλαξαν τα δεδομένα στα ερτζιανά διατηρώντας επί χρόνια ραδιοφωνικές εκπομπές μαζί. Ψυχή της παρέας, σκορπούσε γέλιο και χαρά και παρέμενε μακριά από μικρότητες.

Η ΣΥΖΥΓΟΣ Εβίτα Ζουρνατζή

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Βασιλική Κορλού

Αναστάσιος Κορλός

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Βασιλική Κορλού

Αναστάσιος και Θεοδώρα Ζουρνατζή

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ Αργυρώ Κορλού και Γιώργος Τζήλιας

Βασιλική Ζουρνατζή και Άγγελος Κόντος

ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου , την Κυριακή 10 – 7 – 2022 και ώρα 12η μεσημβρινή.

2) Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΄΄ ΦΛΟΓΑ΄΄

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Πηγή: trikalavoice.gt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here