Στον δρόμο 23χρονη ΑμεΑ – Σοκάρει η μητέρα της που την έδιωξε: «Δεν αντέχω άλλο να τη φροντίζω»

73

Σοκάρει η απάθεια με την οποία μία μητέρα από τα Τρίκαλα, που ήρθε στον Βόλο για καλοκαιρινές διακοπές, συμπεριφέρεται στην 23χρονη κόρη της, η οποία τυγχάνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Πάγωσαν» ακόμα και οι αστυνομικοί όταν προχθές, την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας πέρασε μία 23χρονη κοπέλα, η οποία ζήτησε βοήθεια, καθώς η μητέρα της, την είχε εγκαταλείψει σε μία ξένη πόλη, χωρίς να γνωρίζει κανέναν και χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη. Μάλιστα, τόνισε στους αστυνομικούς ότι βρήκε “στέγη” στις καρέκλες καφετέριας, στην παραλία του Βόλου, περνώντας μία εφιαλτική νύχτα.

Αμέσως οι αστυνομικοί αναζητούν τη μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ προκειμένου να δουν τι συνέβη. Με απάθεια, η γυναίκα τους απαντά ότι “από τη στιγμή που μόνη της έφυγε από το σπίτι, ας γύριζε σε αυτό”!

Με εντολή του εισαγγελέα, η 23χρονη κοπέλα έμεινε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, εκεί όπου οι αστυνομικοί της πρόσφεραν φαγητό και ζεστασιά. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η 23χρονη, η μητέρα της, τής στερεί ακόμα και το αναπηρικό επίδομα που λαμβάνει, αφήνοντάς την χωρίς χρήματα, ενώ για ημέρες δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή. Θείος της κοπέλας ήρθε από τα Τρίκαλα, για να την πάρει, ενώ η μητέρα έλαβε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, δείχοντας όμως ότι δε μπορεί και δε θέλει να ζει με το παιδί της, διότι την ενοχλεί η έλλειψη συνενόησης μαζί του!

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here