Στις φωτογραφίες της χρονιάς του REUTERS αυτές του Τρικαλινού Γ. Φλούλη

248

Δυο φωτογραφίες του Γιάννη Φλούλη από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου σε Τρίκαλα και Καρδίτσα επιλέχτηκαν μεταξύ των κορυφαίων της χρονιάς από το ειδησεογραφικό πρακτορείο REUTERS.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr πρόκειται για δυο φωτογραφίες που περιλαμβάνονται σε τρεις κατηγορίες Pictures of the Year:

  • Environment
  • Natural Disasters
  • Aerials

 

Όπως φαίνεται και εύκολα διακρίνει κάποιος ζει και γνωρίζει την περιοχή μας πρόκειται για δυο αεροφωτογραφίες όπου διακρίνεται ο πλημμυρισμένος περιφερειακός δρόμος Ριζοβουνίου, αλλά και το νεκροταφείο του χωριού που έχει βουλιάξει μέσα στο νερό και στη λάσπη.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά links.

 

REUTERS/Giannis Floulis 2020

ΑΞΙΖΕΙ: Τα 3 τελευταία χρόνια οι Γιάννης & Θάνος Φλούλης (Floulis Photographers) καλύπτουν για λογαριασμό του μεγαλύτερου πρακτορείου ειδήσεων του κόσμου, του REUTERS όλα τα σημαντικά γεγονότα της κεντρικής Ελλάδας. Έτσι κλήθηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο  να καλύψουν την καταστροφική πλημμύρα που ήταν εν εξελίξει στη Θεσσαλία, ειδικά δε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Οι φωτογραφίες και τα πλάνα που κατέγραψε εκείνη την ημέρα ο Γιάννης Φλούλης έκαναν το γύρο του κόσμου, καθώς τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site και εφημερίδες σε παγκόσμιο επίπεδο κάλυψαν το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού».

Πηγή: trikalavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here