Στις επιβαρυμένες περιοχές ο Βόλος: Στον αέρα γάμοι και βαφτίσεις με τα νέα μέτρα Χαρδαλιά

267

«Όριο 50 ατόμων για τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα εστιατόρια, θέατρα, σινεμά, έως 24 Αυγούστου, στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές» ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς ανάμεσα στα μέτρα που ισχύουν από τον 15αύγουστο. Ο Δήμος Βόλου βρίσκεται ανάμεσα στις επιβαρυμένες περιοχές, οπότε το νέο μέτρο ανατρέπει τον προγραμματισμό πολλών δημόσιων και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ήδη ποδοσφαιρικές ομάδες που είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό μπροστά στον κόσμο τους, υποχρεώνονται να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Η Νίκη Βόλου έχει ήδη ανακοινώσει πως η πρώτη της επίσημη εκδήλωση θα γίνει χωρίς κόσμο.

Να αλλάξουν τα σχέδιά τους υποχρεώνονται, επίσης, όσοι είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν ή να βαφτίσουν το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις δεν μπορεί να παρευρίσκονται περισσότερα από 50 άτομα, ενώ ακόμη και στο καθιερωμένο «τραπέζι» που ακολουθεί υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν τα οποία καθιστούν πολύ δύσκολη, έως αδύνατη, την πραγματοποίησή τους.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here