Σκύλος στην Αργαλαστή: Οι κάτοικοι επικήρυξαν τον δολοφόνο του «αγαθού γίγαντα»

4096

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των κτηνίατρων που τον φρόντιζαν, ο άτυχος σκύλος που πυροβολήθηκε στην Αργαλαστή άφησε χθες Πέμπτη την τελευταία του πνοή.

Ο σκύλος είχε πυροβοληθεί την περασμένη Παρασκευή. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι οργισμένοι, ενώ μαζί με φιλόζωους αναζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, σημειώνοντας πως θα τηρηθεί ανωνυμία, ενώ όσοι γνωρίζουν κάτι καλούνται να απευθυνθούν στη Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου ή στην Αστυνομία, στο τηλέφωνο 2423086222.

Ο σκύλος ήταν αδέσποτος, δεν πείραζε κανένα καθώς ήταν ένας «αγαθός γίγαντας», ενώ επισκεπτόταν σπίτια της περιοχής που τον τάιζαν, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή.

Η ανακοίνωση για τον άτυχο σκύλο

Αξίζει να σημειωθεί πως η κίνηση να δοθεί αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι ώστε να βοηθήσει τις έρευνες «αγκαλιάστηκε» ήδη από φιλόζωους, που δηλώνουν επωνύμως διατεθειμένοι να συμβάλουν οικονομικά για την αύξηση του ποσού, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως για μια ακόμη φορά σε μια μικρή κοινωνία ουδείς είδε ή άκουσε το παραμικρό για την απαράδεκτη πράξη, όπως γράφει ο «Ταχυδρόμος».

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ