Πώς σώθηκε η Βολιώτισσα εργαζόμενη από την επίθεση με αλυσοπρίονο

124

Για την τρομακτική είδηση ότι ένας πολίτης σε έξαλη κατάσταση επιτέθηκε σε εργαζόμενη στον τομέα του Πρασίνου του Δήμου Βόλου με σκοπό να της πάρει το αλυσοπρίονο που κρατούσε και να της επιτεθεί με αυτό. Ευτυχώς το περιστατικό που έγινε γνωστό το Σάββατο είχε αίσια κατάληξη χάρη στην ψυχραιμία της 50χρονης εργαζόμενης και μητέρας δυο παιδιών που έσβησε το αλυσοπρίονο και αναζήτησε ασφαλές καταφύγιο σε παρακείμενο σπίτι.

Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Φρόσω Παύλου, μετέδωσε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Η ψυχραιμία της έχω την εντύπωση ότι την έσωσε. H γυναίκα βλέποντας την κατάσταση του πωλητή έσβησε το αλυσοπρίονο και τράπηκε σε φυγή. Για καλή της τύχη υπήρχε μία κατοικία κοντά της με αποτέλεσμα να μπει μέσα και έτσι να σωθεί από τον πολίτη που όπως φαίνεται είναι (ψυχικά) διαταραγμένος» δήλωσε η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες για αντίστοιχα περιστατικά από τον συγκεκριμένο δημότη του Βόλου. Και όπως τόνισε, ο κίνδυνος θα ήταν μεγαλύτερος αν στο σημείο βρίσκονταν την ώρα του συμβάντος και παιδιά ή περαστικοί.

«Με έναν τρόπο θα πρέπει οπωσδήποτε η Πολιτεία, ο Δήμος να φροντίσει και για τους εργαζόμενους του, αλλά και η Εισαγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εάν πρόκειται για έναν άνθρωπο με διαταραχή», επισήμανε.

Ρεπορτάζ: Φρόσω Παύλου | ΕΡΤ

Πηγή: ertnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here