Πάει για… 25η Μαρτίου η εστίαση;

587

Φόβοι για την παράταση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων και μετά τις 7 Ιανουαρίου, από ανθρώπους του κλάδου που έχει χτυπηθεί βάναυσα.

Η Κυβέρνηση κάνει λόγο για «επανεξέταση των μέτρων μετά τις 7 Ιανουαρίου» με την υποσημείωση ότι «αν τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν άλλα από αυτά της γενικής χώρας , τότε μπορεί να πάμε σε μέτρα τύπου τοπικό lockdown». Τι σημαίνει αυτό; Ότι σταδιακά μπορεί να δούμε κλάδους να ανοίγουν με μέτρα πάλι, αλλά πιο χαλαρά (ανά τ.μ. για παράδειγμα οι πελάτες στα εμπορικά καταστήματα).

Δεδομένου ότι ο εμβολιασμός στη χώρα μας θα αρχίσει από τα μέσα Γενάρη και με προτεραιότητα τους υγειονομικούς θεωρείται δύσκολο να έχει επιτευχθεί σημαντικός βαθμός ανοσίας στον πληθυσμό πριν τον Μάρτιο. Άνθρωποι του χώρου της εστίασης οι οποίοι πέρασαν μια καταστροφική χρονιά αγωνιούν για την επόμενη μέρα θεωρώντας δεδομένα τα “λουκέτα” σε πολλά καταστήματα. Φοβούνται δε ότι έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση δύσκολα θα ανοίξουν πριν την… 25η Μαρτίου!!!

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στα Τρίκαλα, σε αντίθεση με το lockdown της περασμένης άνοιξης ελάχιστα καταστήματα εστίασης επέλεξαν να παραμείνουν ανοιχτά με υπηρεσίες take away.

Πηγή: trikalavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here