Όπου φύγει φύγει οι Βολιώτες – Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία από το λιμάνι

80

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Βόλου, αφού τα πλοία αναχωρούν με πληρότητες που αγγίζουν ακόμα και το 95%. Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και έως τις 20 του μήνα, η κίνηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις πύλες εισόδου και εξόδου προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Βολιώτες, αλλά και επισκέπτες που θέλησαν να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Βόλου βρίσκονται από νωρίς το πρωί στην προκυμαία, προκειμένου να επιβιβαστούν έγκαιρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρώτη στις προτιμήσεις βρίσκεται η Σκιάθος, ενώ ακολουθούν η Αλόννησος και η Σκόπελος. Πυκνή είναι φέτος η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του Βόλου με τα νησιά των Σποράδων, καθώς στη γραμμή έχουν μπει νέα σύγχρονα πλοία.

Σήμερα Πέμπτη, είναι προγραμματισμένα για αναχώρηση πέντε δρομολόγια. Πρώτο ξεκίνησε στις 07.45 το Express Skiathos της BLUE STAR FERRIES, ακολούθησε στις 08.45 το Sporades star της SEAJETS, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο πλοίο της γραμμής. Στις 11.15 αναχωρεί το Ε/Ο «Άγιος Νεκτάριος Αίγινας» της ΑΝΕΣ, ενώ στις 14.00 το ιπτάμενο δελφίνι “ΕΡΑΤΩ” της AEGEAN και στις 14.15 το Flying cat 6 της BLUE STAR FERRIES.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here