Όλα όσα προηγήθηκαν από τη θανατηφόρα πτώση του 38χρονου στο Νοσοκομείο Βόλου

132

Σοκαρισμένοι είναι νοσηλευόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές στο Νοσοκομείο του Βόλου από τη βουτιά θανάτου που έκανε σήμερα στις 09.00 το πρωί ένας 38χρονος άνδρας. Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr ο νεαρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Χειρουργική κλινική του “Αχιλλοπουλείου”, σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου. Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια και τις τελευταίες τρεις ημέρες διαμαρτυρόταν έντονα στο νοσηλευτικό προσωπικό, δημιουργώντας φασαρίες, καθώς ζητούσε να αποχωρήσει και να λάβει εξιτήριο πριν ολοκληρωθεί η νοσηλεία του. Μάλιστα χθες, λίγες ώρες πριν την τραγική απόφασή του, στο δωμάτιό του βρίσκονταν η μητέρα του και άλλο συγγενικό του πρόσωπο και προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να τον καθησυχάσουν.

Ο 38χρονος σήμερα το πρωί, κι ενώ είχε προκληθεί εκ νέου επεισόδιο διαμαρτυρίας, σηκώθηκε από το κρεβάτι του, μπροστά σε άλλους ασθενείς που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο, άνοιξε το παράθυρο και έπεσε στο κενό, από ύψος 8 περίπου μέτρων. Ειδικότερα, έπεσε στην ταράτσα του πρώτου ορόφου, στην πίσω πλευρά του Νοσοκομείου, δίπλα στο Μουσείο.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, ενώ δόθηκε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από οποίες ο 38χρονος βρέθηκε στο κενό και αυτοκτόνησε.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here