Νέα υπόθεση bullying σε σχολείο της Μαγνησίας – Μαθήτρια Γυμνασίου ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές της

88

Ακόμα μία υπόθεση ακραίου σχολικού εκφοβισμού αποκαλύπτεται στη Μαγνησία, τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, μία μαθήτρια Γυμνασίου στην Αργαλαστή του Δήμου Ν. Πηλίου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές της για άγνωστη αιτία.

Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός, επισκέφθηκαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση εναντίον των παιδιών για ξυλοδαρμό, εκφοβισμό και απειλή.

Η μαθήτρια του Γυμνασίου, το τελευταίο διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό της. Αυτό το στοιχείο κινητοποίησε τους γονείς της, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον “Γολγοθά” που ανέβαινε η κόρη τους στο ίδιο της το σχολείο!

Δεν πέρασαν τρεις ημέρες, από την αποκάλυψη του TheNewspaper.gr ότι μαθητής σε σχολείο του Αλμυρού, δεχόταν επιθέσεις εντός του σχολείου του και μάλιστα, όπως κατήγγειλε η μητέρα του, οι συμμαθητές του έφτασαν στο σημείο να τον δένουν και να του σβήνουν τσιγάρα στο κορμί του.

Τα συνεχιζόμενα περιστατικά έχουν χτυπήσει καμπανάκι στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οι οποίες σε συνενόηση με την Εισαγγελία Βόλου, το Υπουργείο Παιδείας και τους διευθυντές των σχολείων προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here