Νέα στοιχεία στο θρίλερ του Βόλου – Παράνομη ηλεκτροδότηση στο σπίτι της 14χρονης, αλλά δε χτυπήθηκε από ρεύμα

136

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του TheNewspaper.gr για τον θάνατο της 14χρονης κοπέλας, η οποία έδινε μάχη για τη ζωή της νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τις 4 Ιανουαρίου 2022.

Μετά το τραγικό αναφερόμενο ατύχημα περί ηλεκτροπληξίας και πτώσης στο μπάνιο, η εισαγγελία Βόλου, στις 7/1 έδωσε εντολή έρευνας στο σπίτι της νεαρής κοπέλας στο Αλιβέρι Μαγνησίας. Εκεί έφτασαν αστυνομικοί, μαζί με υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, όπου διαπίστωσαν πως το ακίνητο ρευματοδοτείται παρανόμως, αφού οι ιδιοκτήτες έκλεβαν ρεύμα από γειτονική κολόνα δημόσιου φωτισμού.

Το γεγονός αυτό και η προχειρότητα με την οποία γινόταν οι συνδέσεις, έθεταν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα και τη ζωή όλων των μελών της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ιατρική έκθεση του Ιπποκρατείου, αλλά και του Νοσοκομείου Βόλου, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το TheNewspaper.gr δεν προκύπτει αναφορά σε ηλεκτροπληξία, καθώς η ενέργεια αυτή, αφήνει σημάδια εισόδου του ηλεκτρικού ρεύματος στο σώμα.

Η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε εκ νέου η Εισαγγελία Βόλου και εκτελεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 14χρονης.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here