Μήνυση στον «Ρουβίκωνα» έκανε ο Αχιλλέας Μπέος – Η απάντηση Καλαϊτζίδη [εικόνες]

142

Μήνυση κατέθεσε εναντίον του φερόμενου ως επικεφαλής της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» κατέθεσε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου κατηγορεί τον Γεώργιο Καλαϊτζίδη για τα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης, ύστερα από σχετικές αναρτήσεις που είχε κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Η μήνυση κοινοποιήθηκε και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr ο δήμαρχος Βόλου στη μηνυτήρια αναφορά του αναφέρει:

«Έλαβα γνώση σήμερα από το διαδίκτυο οτι ο Γεώργιος Καλαϊτζίδης, γνωστός ως “ηγέτης” της Αναρχικής Οργάνωσης “Ρουβίκωνας” απευθύνει μέσα από την προσωπική του σε λίδα στο facebook, απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς μου και της ζωής μου, καθώς και κάλεσμα στους ομοϊδεάτες του να συγκεντρωθούν και να έρθουν στον Βόλο, ώστε να πραγματοποιήσουν τις ως άνω απειλές εις βάρος μου. Για εμένα, είναι δεδομένο οτι θα ακολουθήσω την συντριπτική λαϊκή εντολή που δόθηκε μόλις πέρυσι και θα υπηρετήσω τα νόμιμα και δίκαια συμφέροντα του συνόλου των Βολιωτών, χωρίς να υποχωρήσω στους εκβιασμούς και στις απειλές μίας χούφτας ανθρώπων. Όμως θεωρώ οτι είναι καθήκον των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών να αποτρέπουν και να καταστέλλουν παρόμοιες παράνομες συμπεριφορές, οι οποίες με τρόπο εκβιαστικό και ανήθικο επιχειρούν να αποτρέψουν Δημόσιους Λειτουργούς να πράξουν το καθήκον τους. Σας προσκομόζω, σχετικά αντίγραφο της πιο πάνω δημοσίευσης και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες, ώστε να προφυλαχθεί η ζωή και η ακεραιότητά μου, αλλά και να μπορέσω να ασκήσω απρόσκοπτα τα καθήκοντά μου ως Δήμαρχος της πόλης, πάντα σύμφωνα με τον νόμο και το καλό των πολιτών. »

Απάντηση Καλαϊτζίδη

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως το κίνημα στο οποίο συμμετέχουμε, και ειδικότερα ο κόσμος του αγώνα στον Βόλο θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υπερασπιστεί την ζωή, την υγεία, την ελευθερία και την ακεραιότητα τον ανθρώπων της πόλης που κινδυνεύουν από ανθρώπους σαν τον Μπέο» απάντησε ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δείτε εικόνες:

Πηγή: TheNewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here