«Κλείνω τα μάτια και βλέπω τα σκυλιά να προσπαθούν να με κατασπαράξουν»

114

Συντετριμμένη ψυχολογικά αισθάνεται η κ. Κατερίνα Κραβαρίτη, η 70χρονη γυναίκα που κατακρεουργήθηκε χθες το απόγευμα από μεγάλη αγέλη σκύλων στην περιοχή της Άλλης Μεριάς, καταλήγοντας στο Νοσοκομείο, με τα τραύματά της να είναι σοβαρά.
Με άσχημη συναισθηματική ψυχοσύνθεση, αλλά και ακόμα χειρότερη σωματική κατάσταση κατάφερε να μαζέψει ό, τι δύναμη της είχε απομείνει και να περιγράψει στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» πώς αισθάνεται για το απαράδεκτο συμβάν, αλλά και να τονίσει ότι σκοπό έχει να κινηθεί νομικά.

Η κ. Κραβαρίτη, κλείνει τα μάτια της και η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό της είναι τα μεγαλόσωμα σκυλιά να ανοίγουν το στόμα τους και να προσπαθούν να την κατασπαράξουν. «Δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά», τονίζει η ίδια με τον λυγμό της φωνής της να εξωτερικεύει με τον καταλληλότερο τρόπο τα λεγόμενά της. «Το βράδυ μου ήταν δύσκολο. Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ο πόνος δεν με άφησε λεπτό να ησυχάσω, έχω στα χέρια και στα πόδια παντού ράμματα, ενώ η αιμορραγία όταν ξεκινά, σταματά δύσκολα», περιγράφει λεπτομερώς το θύμα της επίθεσης.

Η κ. Κραβαρίτη σημειώνει ότι έχει ήδη κάποια προβλήματα υγείας τα οποία με το συμβάν της επίθεσης επηρεάστηκαν, σαφώς, αρνητικά. «Έχω ζάχαρο και χθες το βράδυ από τον φόβο και το άγχος μου έπαθα υπογλυκαιμία», δηλώνει η ίδια, με τη φωνή να τρέμει.
Φυσικά, αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που την έσωσε από την δολοφονική σχεδόν αγέλη της Άλλης Μεριάς, τον πρώην αντιδήμαρχο Ιωλκού, Αχ. Καλυβιώτη, ο οποίος κατάφερε να σταματήσει την επίθεση των σκυλιών και να τη μεταφέρει άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου. «Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να με σώσει θα είχα χαθεί. Θα είχα πεθάνει. Θα με είχαν φάει ζωντανή», συνεχίζει και περιγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», συμπληρώνει βουρκωμένη.
Τέλος, η ίδια ξεκαθάρισε ότι έχει σκοπό να κινηθεί άμεσα νομικά, απευθυνόμενη στην Εισαγγελία και καταθέτοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here