Γιατί αναβλήθηκε το δικαστήριο για τον 84χρονο που επιτέθηκε στη νύφη του στον Βόλο

73

Αναβλήθηκε εκ νέου χθες το αυτόφωρο για τον 84χρονο, ο οποίος κατηγορείται πως επιτέθηκε στην σύζυγο του γιου το πρωί της περασμένης Τρίτης στο κέντρο του Βόλου.

Λόγος της αναβολής ήταν η μη προσέλευση του κατηγορούμενου λόγω ασθενείας, ενώ ορίστηκε νέα δικάσιμος για την επόμενη Παρασκευή 10/2.

Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας φέρεται να άρπαξε την 53χρονη γυναίκα από τα μαλλιά, σκίζοντας το μπουφάν της, καθώς μεταξύ τους είχε ξεκινήσει καυγάς λόγω οικογενειακών διαφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 84χρονος έχει μεταβιβάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στον γιο του και σύζυγο της 53χρονης, ο οποίος νοσηλεύεται λόγω προβλήματος υγείας.

Μέρος της περιουσίας αυτής είναι και κτίριο στο κέντρο της πόλης το οποίο διαθέτει ισόγειο εμπορικό κατάστημα, που λειτουργούσε ο 84χρονος ωσότου βγήκε στην σύνταξη.

Η 53χρονη έχει αποφασίσει να λειτουργήσει εκ νέου την επιχείρηση, αλλά ο ηλικιωμένος πεθερός της αρνείται να δώσει στη γυναίκα τα κλειδιά του καταστήματος, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ τους να είναι τεταμένες και να οδηγηθούν σε έντονο καυγά μπροστά από το μαγαζί το πρωί της Τρίτης.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here