Ενημερωτική Ημερίδα από το Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας

176

Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ), σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει σε συνεργασία με την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για την Παρουσίαση στα Μέλη μας, της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ
«Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών»
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21/03/2022 και ώρα 11.00πμ μέσω της πλατφόρμας zoom, στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://us05web.zoom.us/j/86136808681?pwd=WEFWUEljZVMvVUoxZmRLajd2QVJMQT09
Meeting ID: 861 3680 8681
Passcode: VZ3rnb
Στην εκδήλωση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της Δράσης από τον Υπεύθυνο της Δράσης στην ΑΕΔΕΠ κ. Κοντοζήση Χριστόφορο και θα υπάρχει η δυνατότητα να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θα υποβληθούν από τα Μέλη μας, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή τους.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του Ο.Ε.Ε., που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2021 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2410 531422.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here