Ελεύθερος ο Βολιώτης εραστής της 14χρονης – Αντιδράσεις από την οικογένεια

75

Σφοδρή είναι η αντίδραση της οικογένειας της 14χρονης κοπέλας από τον Βόλο, που βλέπει τον 42χρονο εραστή της να αποφυλακίζεται από το Σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών. Ο πασίγνωστος επαγγελματίας της πόλης κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, η οποία έγινε δεκτή, καταβάλλοντας παράλληλα εγγύηση 3.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάσει ποτέ την 15χρονη σήμερα κοπέλα.

Ο δράστης της αποπλάνης της ανήλικης είχε δηλώσει βαθιά ερωτευμένος μαζί της, ενώ το θέμα είχε φέρει στην επιφάνεια αποκλειστικά το TheNewspaper.gr. Της έκανε ακριβά δώρα και την είχε κάνει να τον ερωτευθεί κι εκείνη, η οποία απειλούσε την οικογένειά της, ακόμα και με αυτοκτονία! Ο 42χρονος είχε δηλώσει μάλιστα ενώπιον του ανακριτή, ότι είχε αρραβωνιαστεί με την ανήλικη, αφού είχαν ανταλλάξει βέρες!

Ο 42χρονος διαζευμένος με παιδί στην ηλικία της “συντρόφου” του διέμενε στην ίδια πολυκατοικία μαζί της και εκμεταλλεύθηκε την οικογενειακή κατάσταση στο σπίτι της νεαρής κοπέλας για να την παρασύρει. Η μητέρα της προσέφυγε αμέσως στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε το γεγονός, ενώ πραγματοποιήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση στη Λάρισα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here