Δύο τροχόσπιτα παρέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

75

Για τις ανάγκες σεισμόπληκτων οικογενειών

Δύο σεισμόπληκτες οικογένειες στη Φαλάνη Λάρισας και στην Παναγίτσα Φαρκαδόνας εγκαταστάθηκαν στα τροχόσπιτα που παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών στις σεισμόπληκτες περιοχές.

«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξη που δείχνουν στους Θεσσαλούς που επλήγησαν από το σεισμό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παραλάβαμε τα τροχόσπιτα και τα διαθέσαμε αμέσως, σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, στη Φαλάνη και στην Παναγίτσα, προκειμένου να στεγαστούν δυο οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεν αφήνουμε να ξεχαστεί κανένας. Το κύμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται συνεχίζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Στην παράδοση των τροχόσπιτων παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Καραλής. Τα τροχόσπιτα παρέδωσαν στην Φαλάνη ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και στην Παναγίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here