Άστραψε και βρόντηξε ο Μπέος για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου – «Κάρφωσε βουλευτές για υπονόμευση» [βίντεο]

293

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο δήμαρχος Βόλου σχετικά με την υπόθεση της κατασκευής νέου δικαστικού Μεγάρου, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο βουλευτών Μαγνησίας, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ο Αχιλλέας Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

«Λυπάμαι πολύ που κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους δρουν υπόγεθα. Κάποιοι ήταν και φίλοι και συνομιλητές μου. Έχουμε πιει και καφέ. Βολιώτες που είναι είτε βουλευτές, είτε δικηγόροι, είτε δικαστικοί λειτουργοί», υπαινισσόμενος οτι κάποιος αξιωματούχος βάζει “τρικλοποδιές” στην επιλογή οικοπέδου.

«Υπήρχε ένα οικόπεδο που ήταν μέσα στο σχεδιαμσό. Κι ενώ όλα συμφωνήθηκαν, ξαφνικά αυτό το οικόπεδο, που ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν τους έκανε. Ανήκει στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων, η οποία είναι ανενεργή. Κάνει δηλαδή η πρόεδρος και το Δ.Σ της ΕΠΑ κόντρες με το σχεδιασμό μίας πόλης; Να τη βγάλει ο Υπουργός εκείνη την ώρα! Όμως από πίσω είναι οι Μαυρογιαλούροι που στην πλάτη της πόλης παίζουν τα συμφέροντά τους. Μίλησα με τον Υπουργό και πρότεινα άλλο οικόπεδο. Απέναντι από τα LIDL στον περιφερειακό. Κι αρχίζουν τώρα πάλι “είναι μικρό, έχει το ένα, έχει το άλλο”. Μιλάμε για τρέλα» είπε ο κ. Μπέος.

Αναφορικά με την πρόταση για ανακατασκευή του παλιού δικαστικού μεγάρου, μέχρι να γίνει νέο, ο δήμαρχος Βόλου ήταν απόλυτος:

«Οποιοδήποτε αίτημα γίνει, θα απορριφθεί. Καμία άδεια δε θα δωσω για το παλιό δικαστικό Μέγαρο. Να σπαταληθούν λεφτά του ελληνικού λαού για να φτιαχτεί αυτό το αχούρι. Είναι γελασμένοι. Αυτό τελειώνει από εκεί. Δώσαμε τα χέρια με τον υπουργό, μάς έβαλε με πιέσεις στο πρόγραμμα με τη Λαμία για νέα μέγαρα, και οι μισοί βουλευτές είναι στο υπέρ και οι άλλοι μισοί στο κατά. Επειδή είναι φίλοι με τον Στρατηγόπουλο. Ντροπή. Δε ντρέπεστε ρε; Πας στην τουαλέτα και βρωμάει σαν τα ουρητήρια της Ομόνοιας που πάνε οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί. Ξεφτίλες. Εκεί μέσα κάνετε λειτούργημα. Ασκείτε δικηγορία. Μπαίνω μέσα και μου έρχεται εμετός. Φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές και υπονομεύετε κάτω από το τραπέζι την εξέλιξη της πόλης. Πιάσανε τη φίλη τους την πρόεδρο της ΕΠΑ στη Λάρισα και λέει δεν υπογράφω. Εσύ ποια είσαι που αποφασίζεις για το μέλλον μίας πόλης; Έπρεπε να ήμουν εγώ υπουργός να δεις αν θα υπέγραφε» τόνισε ο κ. Μπέος.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here