Αναβιώνει ο θρήνος της οικογένειας στο Ριζόμυλο – Στο Εφετείο για μείωση ποινής ο οδηγός της νταλίκας

175

Μνήμες από το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από οκτώ χρόνια, στην παλαιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, όταν έχασαν τη ζωή τους δυο αδερφές και ο φίλος τους, θα ξυπνήσουν την Παρασκευή 11 Μαρτίου στον Άρειο Πάγο, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr.

Τα τρία παιδιά σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος Φίλιππος Καπανιάρης και στο οποίο επέβαιναν και οι αδερφές Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, ενεπλάκη σε τροχαίο με φορτηγό μετά ρυμουλκούμενου που μετέφερε εμπόρευμα. Το φορτηγό συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το Polo, στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά, να παρασυρθεί από το φορτηγό προς τα πίσω, να περιστραφεί αριστερόστροφα και να καταλήξουν σε παρακείμενο αγρό δεξιά σε σχέση με την αρχική τους πορεία.

Τα παιδιά επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά από εκδήλωση της Μουσικής Σχολής στο Ριζόμυλο, σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων και μερικών εκατοντάδων μέτρων από τα σπίτια τους.

«Μακάρι να έφταιγε το δικό μου το παιδί, και να το είχα εδώ μαζί μου. Αλλά δεν έφταιγε. Ούτε είχε πιεί, ούτε έτρεχε. Πήγαινε κανονικά στο δρόμο του, μέχρι που έπεσε πάνω του το φορτηγό. Ο οδηγός του φορτηγού μας έκλεισε το σπίτι το δικό μας και των κοριτσιών. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μια συγνώμη δεν πήραμε από αυτόν ή τους γονείς του», λέει η μητέρα του Φίλιππου κυρία Γιούλα Καπανιάρη.

Tην Παρασκευή στο Εφετείο ο δράστης πρόκειται να ζητήσει μείωση της ποινής του, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως “ύβρις” από την οικογένεια των νεκρών.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here