Άγριος καυγάς χθες βράδυ στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

396

Επεισοδιακή, στα όρια του να πιαστούν ακόμη και στα χέρια, ήταν η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη μετά το κάζο των εκλογών της 21ης Μαϊου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 10 ποσοστιαίες μονάδες στα Τρίκαλα, συνολικά 8.000 ψηφοφόρους, και μοιραία αυτό φέρνει το κόμμα σε δύσκολη θέση ενόψει και της νέας εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Μεταξύ των στελεχών επικρατεί ένταση εδώ και μέρες, η οποία ξέσπασε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσία μάλιστα του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος Νίκου Μπίστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η ένταση προκλήθηκε όταν από του βήματος ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης άφησε αιχμές εναντίον της πρώην βουλευτού Παναγιώτας Δριτσέλη και της ηγετικής ομάδας της Νομαρχιακής Επιτροπής, αποδίδοντας ευθύνες και για την τακτική που ακολουθήθηκε. Στον Παρθένη απάντησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ο πεθερός της Δριτσέλη και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς Γιάννης Σίμος. Ο Παρθένης αποχώρησε από την αίθουσα και αντάλλαξε “γαλλικά” με έτερο συγγενικό πρόσωπο της πρώην βουλευτού και η ένταση συνεχίστηκε μέχρι το… πάρκινγκ του Πνευματικού Κέντρου, μιας και η συνεδρίαση γίνονταν στην ανακαινισμένη αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου.

Πηγή: trikalavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ