Αγωνία στον Βόλο για τον 20χρονο Βασίλη που εξαφανίστηκε (ΦΩΤΟ)

145

Στις 21/03/2023, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης ο Βασίλειος Τουρβαλής, 20 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βασίλειου Τουρβαλή και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βασίλειος Τουρβαλής έχει ύψος 1.90 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μια γκρι αθλητική φόρμα, ένα πουλόβερ λαδί και μπλε παπούτσια «PUMA».

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο νεαρός άνδρας είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Βόλου και περισσότερο στη συνοικία του Αγίου Στεφάνου, καθώς τυγχάνει εγγονός πασίγνωστου Βολιώτη επιχειρηματία. Ο νεαρός μεγάλωσε στην περιοχή του Βόλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα του, γι’ αυτό και η αγωνία έχει κορυφωθεί.

p1gsccs78antsfe2129jvprbl54

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here