25χρονος στο δικαστήριο για τις κλοπές στο Βόλο: «Μου έδωσαν χάπια που … προκαλούν κλεπτομανία»!

78

Σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 25χρονο ρομ, που κατηγορούνταν για κλοπή κατ’ εξακολούθηση δύο κινητών τηλεφώνων και μιας τραπεζικής κάρτας από καταστήματα του Βόλου.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι ήταν παρέα με δύο αλλοδαπούς που του έδωσαν 4-5 χάπια Hipnosedon, θόλωσε το μυαλό του, δεν ήξερε τι έκανε, τον έπιασε κλεπτομανία (!) και ξαφνικά βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα…

Στο Δικαστήριο κατέθεσε η ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης, η οποία είπε ότι ο κατηγορούμενος πήγε την Κυριακή και ζήτησε νερό και μέχρι να του δώσουν ένα ποτήρι άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και την τραπεζική κάρτα και εξαφανίστηκε.

Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ είπε ότι το απόγευμα της Τρίτης πήγε σε διπλανό κατάστημα για να εξυπηρετήσει πελάτη και ο 25χρονος μπήκε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.
Οι δύο μάρτυρες είπαν ότι η αξία των κινητών τηλεφώνων ήταν περίπου 250 € και ότι είδαν τον νεαρό από την κάμερα και τον αναγνώρισαν γιατί φορούσε τα ίδια ρούχα.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι ήταν παρέα με δύο αλλοδαπούς (Αλβανός ο ένας , Πακιστανός ο δεύτερος) που του έδωσαν 4-5 χάπια Hipnosedon, θόλωσε το μυαλό του, δεν ήξερε τι έκανε, τον έπιασε κλεπτομανία (!) και ξαφνικά βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα…

Ο ίδιος παραδέχτηκε τις κλοπές και ζήτησε συγνώμη, ενώ στο Δικαστήριο είπε πως δεν θυμόταν τι είχε γίνει.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι καταδικάστηκε ακόμη μια φορά για κλοπή, που του «φόρτωσε» άλλο άτομο στα Τρίκαλα, σε φυλάκιση 4 μηνών.

Ο 25χρονος είπε ότι έχει ένα κοριτσάκι ενός έτους, δουλεύει τις καλοκαιρινές σεζόν, ως βοηθός σεφ και ότι η σύζυγός του θα τον βοηθήσει με το θέμα της απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, ωστόσο είπε ότι δεν κάνει χρήση συχνά, παρά καπνίζει που και που… κανένα τσιγάρο κάνναβης…

Τελικά καταδικάστηκε και η πρόεδρος τον προειδοποίησε ότι αν σε τρία χρόνια κάνει άλλη κλοπή θα πάει στη φυλακή, με τον κατηγορούμενο να ζητάει μια ευκαιρία γιατί έχει παιδί να μεγαλώσει.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here