25.000 € τα παράβολα για να… κατέβεις για δήμαρχος στα Τρίκαλα

99

Αλλαγές και… σκοτούρες φέρνει ο νέος εκλογικός Νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου τα έξοδα παραβόλων για την κατάθεση ενός πλήρους συνδυασμού στο Δήμο Τρικκαίων υπολογίζονται σε… 25.000 €!!!

“Είναι γύρω στα 35-37 άτομα το λιγότερο για τη δημιουργία συνδυασμού, και 98 περίπου θα είναι το μέγιστο” έλεγε το πρωί της Παρασκευής ο ίδιος στη Λέσχη 97,6 και συμπλήρωνε: “Αυτός ο εκλογικός νόμος αυξάνει όμως τα παράβολα, και με έναν υπολογισμό που έχω κάνει για έναν πλήρη συνδυασμό με το μέγιστο αριθμό ατόμων, τα χρήματα που απαιτούνται για παράβολα είναι 25.000 ευρώ.

Θεωρώ πως μια 5ετια σε διάρκεια είναι καλό διάστημα για να ωριμάσουν έργα και τώρα να υλοποιηθούν. Εμένα η πρόθεση μου είναι να είμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω όρεξη να κάνω πράγματα δημιουργικά και δε βρίσκω και τόσο…δημιουργική την ενασχόληση με τη Βουλή ή την Ευρωβουλή. Στα μέσα περίπου της τωρινής θητείας  λοιπόν θα μαζέψω την ομάδα μου, θα δούμε πού βρισκόμαστε και τι διαθέσεις έχουμε. Να δούμε και τι νέο αίμα πρέπει να πάρουμε, να έρθουν φρέσκες ιδέες και πρόσωπα. Έχουμε καιρό να τα δούμε αυτά ακόμα”.

Πηγή: trikalavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here