ΣΥΡΙΖΑ: «Πλήρης η ευθύνη της Ν.Δ. για τις εικόνες ντροπής και την άγρια καταστολή»

207

Συνέχεια του κράτους της Δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60 είναι σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ οι πρακτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Με ανακοίνωσή της, με αφορμή τις ντροπιαστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με αστυνομικούς να χτυπούν και να ξεγυμνώνουν διαδηλωτές, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι η άγρια καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας έχει μοναδικό στόχο «να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας.

Παρά το δήθεν “σύγχρονο” προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here