Συνεδρίασε η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

373

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 η τακτική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνου των Οργανώσεων Μελών Θεσσαλίας του κόμματος, Θωμά Τσούπου.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν εκ νέου οι εξελίξεις σχετικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές, επαναλήφθηκε η ενημέρωση για τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας όπου έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα, ενώ επανεκτιμήθηκε η κατάσταση στους δήμους όπου παρατηρείται κινητικότητα το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα στους δήμους Ελασσόνας και Κιλελέρ.
Ειδικότερα για τις εκλογές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατά τη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, παρουσιάστηκαν το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα της πρόσφατης συνεδρίασης της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, συντρόφου Πάνου Σκουρλέτη.
Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην Περιφέρεια μέχρι σήμερα μετά τις ενέργειες που ήδη έγιναν αλλά και τα απαραίτητα επόμενα βήματα που έχουν δρομολογηθεί, για την συνδιαμόρφωση ενός ευρύτερου, προοδευτικού και δημοκρατικού σχήματος που θα έχει νικηφόρα πορεία προκειμένου να αλλάξει η περιφερειακή αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here