Συνεχίζεται σήμερα η δίκη των αγροτών για το μπλόκο της Νίκαιας

310

Οι αγρότες συνδικαλιστές, που κάθισαν την προηγούμενη Παρασκευή στο εδώλιο, διώκονται για ηθική αυτουργία σε παρακώλυση συγκοινωνιών με δόλο, σχετικά με τις κινητοποιήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τη δημιουργία του μπλόκου στη Νίκαια στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Σήμερα, συνεχίζεται η δίκη τους και ήδη έχουν συγκεντρωθεί αγρότες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με σκοπό να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους που δικάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι, σε δήλωση του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής, είπε πως το κατηγορητήριο είναι αβάσιμο και η διαδικασία που ακολουθήθηκε παράτυπη, ενώ κάλεσε τους συναδέλφους τους να μεταβούν μαζικά την ερχόμενη Πέμπτη στα δικαστήρια για συμπαράσταση.

Από την πλευρά της η δικηγόρος υπεράσπισης των συνδικαλιστών Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε τις διώξεις «πολιτικές», ενώ κατηγόρησε την εισαγγελική αρχή και την αστυνομία για «μαγείρεμα» της δικογραφίας, αλλά και για προσθήκη νέων εγγράφων εντός της δικογραφίας σε μεταγενέστερο χρόνο. Επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι οι αγρότες που δικάζονται δεν είναι ηθικοί αυτουργοί παρανομιών, καθώς εκπροσωπούν τους συλλόγους τους, αλλά και τις συλλογικές τους αποφάσεις.

«Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δούμε άλλες τέτοιες γελοιότητες. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε άλλες τέτοιες λοβιτούρες. Ήδη οι εισαγγελικές και οι αστυνομικές αρχές είναι εκτεθειμένες διότι προέκυψε από τα πράγματα ότι μαγειρεύτηκε μια δικογραφία, αλλά και ότι ήρθαν αεροπλανικά έγγραφα στη δικογραφία μόλις εχθές» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: newsit.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here