Συμβολική επίσκεψη στο Καστελόριζο προγραμματίζει για τις αρχές Αυγούστου ο Μητσοτάκης

182

Συμβολική επίσκεψη στο ακριτικό Καστελόριζο μαθαίνουμε ότι προγραμματίζει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να δείξει ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του βρίσκονται έμπρακτα κοντά στους ακρίτες της χώρας μας, ιδίως σε μια περίοδο που η Τουρκία επιχειρεί να αμφισβητήσει θαλάσσιες ζώνες ανοικτά του νησιού.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στις 6 Αυγούστου στη Χάλκη για τα εγκαίνια του τοπικού ιατρείου που θα πάρει το όνομα «Δημήτρης Κρεμαστινός» προς τιμήν του πρώην τοπικού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ακολούθως του ΚΙΝ.ΑΛ. που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Οπότε αφού θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθεί για λίγες ώρες και στη Μεγίστη και ακολούθως να μην γυρίσει Αθήνα αλλά να πάει τα Χανιά προκειμένου να ξεκινήσει τις Αυγουστιάτικες διακοπές του.

Με ένα τέτοιο προγραμματισμό, π πρωθυπουργός εάν δεν προβεί σε ανασχηματισμό μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, τότε θα τον πραγματοποιήσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο που θα επιστρέψει, έτσι ώστε αρχές Σεπτεμβρίου να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση με νέα σύνθεση στο κυβερνητικό σχήμα.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here