Συγκλονίζει ο Τυρναβίτης γιατρός μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο ΠΓΝΛ (video)

523

Συγκλονίζει γιατρός που έχει προσβληθεί από κορονοϊό στη Λάρισα και δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο. Όπως είπε όταν έμαθε ότι ήταν θετικός έκλαιγε και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης όπου νοσηλεύεται συγκινεί με όσα λέει μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ξεσπάει σε λυγμούς όταν αναφέρεται στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό και αγωνία για τους ασθενείς τους μήπως τους έχει μεταδώσει τον ιό. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ασθενής του μολύνθηκε από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται στον διπλανό θάλαμο.

Το περασμένο Σάββατο ο Χαρίλαος Ταμπαθάνης απέφυγε την τελευταία στιγμή την διασωλήνωση, αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί με τον πυρετό να είναι πολύ υψηλός.

Προσπαθεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, να θυμηθεί με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή και από πού μπορεί να κόλλησε, ενώ θετική βγήκε και η αρραβωνιαστικιά του.«Έδωσα το όνομά μου δημόσια για να το ξέρει ο κόσμος και να προφυλαχθεί. Δεν μπορούσα να το κρατήσω κρυφό. Η γραμματέας μου έχει επικοινωνήσει με όλους τους ασθενείς μου στον Τύρναβο. Αρκετοί από αυτούς πήγαν και έκαναν το τεστ. Έχω πάρει και εγώ πολλούς από αυτούς που με επισκέφθηκαν στο ιατρείο μου στη Λάρισα. Τις προηγούμενες ημέρες είχα γνωρίσει έναν άστεγο από την Πολωνία. Του έδωσα χρήματα και φαγητό. Καλό είναι να βρεθεί μήπως τον έχω κολλήσει ή με κόλλησε αυτός».

Μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται δεν παραλείπει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Ήρωας δεν είμαι εγώ, είναι ο Κολοκοτρώνης. Όπως επίσης οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Οργανώθηκαν όλα πολύ γρήγορα. Ειμαι ενθουσιασμένος που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κάνουν θαύματα. Να μην ξεχαστούν οι γιατροί και να μην έχουν την τύχη του Κολοκοτρώνη».

Ανέφερε επίσης ότι ένα από τα φάρμακα που του έδωσαν ήταν και αυτό που χορηγήθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα που είχε νοσηλευτεί επίσης στο ίδιο νοσοκομείο.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ