Συγκινει μαθητής από την Αθήνα- Προσφέρει 500 ευρώ στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου

153

Ο σεισμός της 3ης Μαρτίου άφησε πίσω του πολλές πληγές, αλλά έφερε και στην επιφάνεια πολλές ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν. Μια απ΄αυτές, έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, το οποίο δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα.

Ένας μικρός μαθητής από την Αθήνα, συγκινημένος από την δύσκολη στιγμή που βιώνουν οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί, θέλησε να βοηθήσει και διαθέτει 500 ευρώ, τα οποία  συγκέντρωσε φτιάχνοντας και πουλώντας πασχαλινές λαμπάδες.

Διαβάστε την συγκινητική του επιστολή

 

Κύριε Δ/ντη,
Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά.
Λέγομαι Α******** Π********* και είμαι μαθητής της στ’ δημοτικού στην Αθήνα.
Επικοινωνώ μαζί σας για σας ενημερώσω ότι μετά τον μεγάλο σεισμό και βλέποντας την καταστροφή του σχολείου σας, θέλησα να αγοράσω και να προσφέρω και εγώ προσωπικά έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στην στ δημοτικού του σχολείου σας.
Σκέφτηκα ότι πρέπει να απευθυνθώ σε παιδιά ίδιας ηλικίας με εμένα “για να νιώσουν” ότι εμείς οι συνομήλικοι σε άλλες γωνιές της Ελλάδας δε τους ξεχνάμε…και γι αυτό σας αναφέρω την στ’ δημοτικού.
Για να συγκεντρώσω τα χρήματα έφτιαξα προσωπικά 100 λαμπάδες για την Ανάσταση μέσα σε 15ημερες και τις έδωσα σε συγγενείς και φίλους έναντι 5ευρώ.
Ο σκοπός μου δεν ήταν να ζητήσω χρήματα από τους γονείς μου, αλλά να εργαστώ και εγώ και να προσφέρω τα χρήματα της εργασίας μου σε έναν καλό σκοπό.
Έχω λοιπόν στη διάθεση της τάξης 500ευρώ για αγορά υπολογιστή ή ότι άλλο νομίζετε εσείς ότι χρειάζονται οι φίλοι μου στο σχολείο σας.
Βλέπω με μεγάλη χαρά ότι έχετε πολλές προσφορές. Ελπίζω να δεχτείτε και τη δική μου.
Σας ευχαριστώ
Α******** Π*********

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here