Στο πλευρό του Μάκη Βορίδη οι αγρότες της Βέροιας: «Υπουργέ, η ασφάλεια σας είμαστε όλοι εμείς»

389

Την αμέριστη συμπαράσταση των αγροτών είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης απέναντι στις ύβρεις και τις προκλήσεις μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους στο Επιμελητήριο της Βέροιας, με αφορμή τα μπλόκα αλλά και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι ροδακινοπαραγωγοί της περιοχής, οι θερμόαιμοι «φίλαθλοι» συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα και πετώντας βεγγαλικά.

Στο σημείο εκείνο τα στελέχη της ασφάλειας του υπουργού έκριναν ότι ο ίδιος έπρεπε να αποχωρήσει, με τους παρευρισκόμενους αγρότες να παρεμβαίνουν και να εγγυώνται προσωπικά την ασφάλεια του.

«Υπουργέ, η ασφάλεια σας είμαστε όλοι εμείς οι αγρότες» είπαν χαρακτηριστικά και στη συνέχεια δεσμεύτηκαν να μπουν μπροστά και να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση του Μάκη Βορίδη.

Τελικώς, ο υπουργός επέλεξε να αποχωρήσει προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους παοκτζήδες».

Οι εκπρόσωποι των αγροτών από την πλευρά τους εξοργίστηκαν με τη συμπεριφορά των «οπαδών» επισημαίνοντας ότι κάποιοι θεωρούν ότι τα οπαδικά αισθήματά τους είναι πάνω από το συμφέρον του συνόλου του αγροτικού κόσμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ