Στέλιος Πέτσας: Κυνική η ομολογία Παπαγγελόπουλου

391

Επίθεση κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κάνοντας λόγο για «κυνική ομολογία του» η οποία ενισχύει την πεποίθηση περί ύπαρξης παραδικαστικού-παρακρατικού κυκλώματος στη διάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Επιβεβαίωσε σήμερα ότι συναντήθηκε το 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρώην υπουργό κ. Ν. Παππά και τον επιχειρηματία κ. Σ. Μιωνή» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στον πρώην υπουργό και τη σχέση του με την υπόθεση Novartis και επεσήμανε παράλληλα: «Ομολόγησε μάλιστα το αδιανόητο: ότι δύο υπουργοί ”συζητούσαν” με επιχειρηματία για… ”εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις”. Κορυφαίοι υπουργοί δηλαδή, συζητούσαν για υποθέσεις που βρίσκονταν ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Η κυνική ομολογία του κ. Παπαγγελόπουλου, σε συνδυασμό με όσα περιγράφονται στη μήνυση που κατέθεσε σήμερα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας για απόπειρα εκβίασης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου, ενισχύει την πεποίθηση περί ύπαρξης παραδικαστικού/παρακρατικού κυκλώματος που λειτουργούσε στη διάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα. Δηλαδή, τον πυρήνα της έρευνας που διεξάγει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ παράλληλα δήλωσε πως η κυβέρνηση αναμένει απαντήσεις από τον Νίκο Παππά για τις «συγκλονιστικές αποκαλύψεις».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ