Στα… χαρακώματα τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη

269

Αναζωπύρωση του “εμφυλίου πολέμου” στην γνωστή οικογένεια ζαχαροπλαστών της Λάρισας ύστερα από την περσινή, προσωρινή όπως αποδείχθηκε, ανακωχή μεταξύ των αδελφών Γρηγόρη και Θεόδωρου Κωνσταντινίδη με επίκεντρο την επέκταση και του δεύτερου στην Αθήνα με δικά του καταστήματα.

Όπως αποκάλυψε στο thessaliaeconomy.gr ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης τα δυο αδέρφια οδηγούνται στα δικαστήρια ύστερα από μήνυση του Γρηγόρη, ενώ προηγήθηκαν και ασφαλιστικά μέτρα από τον μηνυτή τα οποία απέρριψε το Πρωτοδικείο Αθηνών στις αρχές Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Κωνσταντινίδη η δεύτερη περίοδος αντιπαράθεσης ξεκίνησε όταν τον Ιούλιο του 2019 άνοιξε κατάστημα στον Δήμο Χαλανδρίου, στην οδό Αγ. Παρασκευής 101, ο γιος του Μάρκος Κωνσταντινίδης που εκπροσωπεί την 4η γενιά της οικογένειας, ενταγμένο στην αλυσίδα καταστημάτων του Θεόδωρου.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντινίδης κατέθεσε αμέσως ασφαλιστικά μέτρα ισχυριζόμενος ότι δημιουργείται σύγχυση στους καταναλωτές από το καφέ χρώμα του κουτιού των καταστημάτων ζητώντας να αλλάξει σε κίτρινο.

Από την πλευρά του ο μηνυόμενος υποστηρίζει ότι το καφέ χρώμα προήλθε ύστερα από την συμφωνία τους το 2018, βάσει της οποίας όλα τα δικά του καταστήματα χρωματίστηκαν με καφέ χρώμα, αντικρούοντας ταυτόχρονα τους ισχυρισμούς του Γρηγόρη ότι η ποιότητα των πωλούμενων προϊόντων από την αλυσίδα καταστημάτων του είναι κατώτερη από τα προϊόντα της δικής του αλυσίδας, καθώς σύμφωνα πάντα με τον Θεόδωρο και οι δύο αλυσίδες χρησιμοποιούν τους ίδιους προμηθευτές πρώτων υλών και εξοπλισμού.

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφασή του στις 8 Νοεμβρίου 2019 απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής που είχε υποβάλλει η εταιρεία του Γρηγόρη κρίνοντας ότι δεν υπήρχε επείγον κίνδυνος συγχύσεως του καταναλωτικού κοινού και όρισε τακτική δικάσιμο της υπόθεσης τον Φεβρουάριο του 2020.

Πηγή:  thessaliaeconomy.gr- Κώστας Τόλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here