Σειρά συναντήσεων και επαφών του Κώστα Σκρέκα στη Μυτιλήνη

233

Την Μυτιλήνη επισκέπτεται από το πρωί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας το πρωί επισκέφτηκε και περιηγήθηκε στη μονάδα τυποποίησης ελαιολάδου «Κατσακούλη» που αποτελεί το παλιότερο τυποποιητήριο ελαιολάδου του νησιού.

Επίσης, επισκέφθηκε την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αλλά και το ιστορικό δημαρχείο της Μυτιλήνης όπου ο δήμαρχος Στρατής Κύτελης, έθεσε στον υφυπουργό θέματα όπως η αγροτική οδοποιία, το φράγμα Πλωμαρίου, η στελέχωση του Γραφείου ΟΓΑ, η παραχώρηση του παλιού Λιμεναρχείου από το υπουργείο στον Δήμο Μυτιλήνης, η τιμή του λαδιού και η ουσιαστική βοήθεια και στήριξη σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση των παραγωγικών τάξεων του Νομού υπό την αιγίδα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου διοργανωμένη από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, παράρτημα Αιγαίου, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Κώστα Μπαγινέτα.

Το απόγευμα ο κ. Σκρέκας θα συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς ενώ πριν αναχωρήσει επιστρέφοντας αργά το βράδυ στην Αθήνα θα επισκεφθεί το τυροκομείο «Μυστακέλλη» στο Μανταμάδο και το Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο και τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας ζωοτροφών του γαλακτοκομικού και ελαιουργικού συνεταιρισμού της Αγίας Παρασκευής Λέσβου.

Πηγή φωτογραφιών: tonisi.gr 

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here